BİLGİ VE SİPARİŞ HATTI:

Arnavut Kremi Nedir?

ARNAVUT KREMİ NEDİR?

Arnavut kadınlarının uzun yıllardır kullandığı ve geleneksel olarak formülize edilen Arnavut Kremi halk arasında aklık kremi olarak da tanınmaktadır. Güzelliğin ve beyazlığın geleneksel formülü olan aklık kremi Osmanlı döneminde de saray kadınları tarafından oldukça tercih edilmiş ve onların da güzellik sırrı olmuştur. Civa insan sağlığına zararlı olmasına rağmen beyazlatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Arnavut Kreminde civa kesinlikle bulunmaz. Daha sağlıklı bir formül için yapılan çalışmalara göre cilt renginin açılmasını sağlayan %40 oranında arbutin maddesidir.

ARNAVUT KREMİ NASIL KULLANILIR?

Arnavut Kremini günde 1 kez ince bir tabaka halinde uygulamanız önerilmektedir. Cilt tonunun açılmasına yardımcı olabilecek bir ürün olan Arnavut Kremini düzenli kullanım yardımcı olabilmesi için önemlidir. Yüzyıllardır kullanılan güzellik sırı Arnavut Kremi sizlere yardımcı olabilecek bir üründür

ARNAVUT KREMİ KULLANANLAR NE DİYOR?

Arnavut Kremi bilinen en eski güzellik ve beyazlık formüllerindendir. Yüzyıllardır kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini almış bir üründür. Osmanlı saraylarındaki kadınların da kullandığı formül olan Arnavut Kremi yüzyıllık orijinal formülü modern kutularda satışa sunulmuştur. Kullanıcıları ayda 2 veya 4 ton renk değişimini düzenli kullanarak yakaladıklarını bildirmektedirler. Sizler de cilt bakımınız için yardımcı olabilecek bir ürün arayışındaysanız Arnavut Kremi sizlere de yardımcı olabilir. Arnavut Kremi siparişinizi hemen internet sitemiz üzerinden en uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Whatsapp ta Paylaş Telefon Sipariş Hattı Orjinal Mi ?