BİLGİ VE SİPARİŞ HATTI:

Arnavut Kremi İşe Yarar mı?

ARNAVUT KREMİ İŞE YARAR MI?

Arnavut kadınlarının yüzyıllardır kullandığı geleneksel formül Arnavut Kremi halk arasında aklık kremi olarak da bilinmektedir. Saray kadınları beyaz ve kusursuz bir cilde sahip olmak için Arnavut Kremini tercih ederlermiş, Osmanlı Saraylarında da kullanılan bu formül doğal bir içeriğe sahiptir. Cıva beyazlatıcı etkisi nedeniyle insan sağlığına zararlı olmasına rağmen kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Arnavut Kreminin formülünde cıva kesinlikle kullanılmaz. %40 oranında başarı sağlayan cilt rengini açmada etkili madde arbutin maddesidir. Doğal Arnavut Kremi de gücünü arbutinden almaktadır.

ARNAVUT KREMİ NASIL KULLANILIR?

Arnavut Kremini sorunlu bölgeye günde 1 kez ince bir tabaka halinde uygulamanız önerilmektedir. Cilt tonunuzun açılmasına yardımcı olabilecek bir ürün olan Arnavut Kremini düzenli kullanmanız yardımcı olabilmesi için önemlidir. Geleneksel formülün gücü cilt problemlerinize karşı sizlere destek olabilir.

ARNAVUT KREMİ KULLANANLAR NE DİYOR?

Arnavut Kremi bilinen en eski cilt bakım ürünlerindendir ve cilt lekeleri ve beyazlamaya özel geliştirilmiş özel formüllerdendir. Doğal formülüyle yüzyıllardır kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini almış bir cilt bakımı ürünüdür. Osmanlı saray kadınlarının özel formülü olan Arnavut Kremi yüzyıllık orijinal formülüyle modern kutularda satışa sunulmuştur. Kullanıcıları ayda 2 veya 4 ton renk değişimini yakaladıklarını gözle görülür farkın hissedildiğini bildirmektedirler. Cilt Bakımınız için özel ve doğal bir seçenek arıyorsanız Arnavut Kremi doğru bir seçenek olacaktır. Arnavut Kremi siparişinizi internet sitemiz üzerinden en uygun fiyatlarla hemen oluşturabilirsiniz.

Whatsapp ta Paylaş Telefon Sipariş Hattı Orjinal Mi ?